Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Aliens: Fireteam Elite

Gamereactor Live: Vi skjuter horder av Xenomorphs i Aliens: Fireteam Elite

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare i veckan släppte Cold Iron Studios sin actionrökare Aliens: Fireteam Elite som utspelar sig i det ikoniska Alien-universumet. Här får vi besöka Katanga 20 år efter händelserna i Aliens, för att hjälpa till med att ta itu med Xenomorph-invansionen på skeppet.

Spelarna får ansluta sig till en tremannatrupp bestående av Colonial Marines, beväpnade med de senaste vapnen och utrustningen, och med hjälp av lagarbete och kommunikation ta er igenom Katanga och rensa ut de massiva Xeno-horderna som står i er väg.

För att kolla in spelet i all sin prakt kommer vi att gå live på GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden, alltså 16:00, för två timmars spelande.

Och om du är ute efter att få veta mer om Aliens: Fireteam Elite innan dess, se till att läsa vår recension här, och titta på lite gameplay nedan.

HQ
Aliens: Fireteam Elite

Relaterade texterLoading next content