Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Stray

Gamereactor Live: Vi spelar kattsimulatorn Stray

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I veckan släppte Bluetwelve äntligen sitt omtalade kattäventyr Stray, ett spel som sedan dess hyllats frikostigt för hur det skildrar hur det är att vara katt. Detta vill vi såklart uppleva själva och kommer kolla in Stray i dagens GR Live, där vår brittiska redaktör Ben Lyons är dagens värd för att lajva kissemisse.

Klockan 16:00 kör vi som vanligt igång på GR Live-hemsidan för att se den första timmen ur Stray i all sin prakt. Och tills vi går live, se till att också läsa vår recension för att se exakt vad vi tyckte om äventyret.

HQ
Stray

Relaterade texter

StrayScore

Stray

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Majsan har fått känna på hur det är att ha nio liv, hosta hårbollar och leva på en diet baserad på grädde och möss i det nya äventyrsspelet Stray.

9
Peta hyllar Stray i fin video

Peta hyllar Stray i fin video

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de saker vi gillade mest med Stray är hur spelet gör ett enastående jobb med att låta oss leva livet som en trovärdig katt. Även People for the Ethical Treatment of...Loading next content