Svenska
Gamereactor
nyheter
Riders Republic

Gamereactor Live: Vi spelar Riders Republics öppna beta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter utannonseringen att beta-versionen av Riders Republic nu är öppen för alla spelare och tillgänglig fram till den 28 augusti i samband med Gamescom Opening Night Live igår kväll, kommer vi nu att dyka in i denna öppna extremsportvärld för för att se vad den har i beredskap för oss i dagens Gamereactor Live.

Spelet är en andlig efterföljare till Steep som adderar sådant som till cyklar och Riders har också en stor, öppen värld som består av flera amerikanska nationalparker som är sammanlänkade för att ge ett brett utbud av miljöer att utforska. Häng med från klockan 16:00 idag på vår GR Live-hemsida.

Vill du veta mer om spelet tipsar vi om vår pinfärska (från igår!) förtitt på just Riders Republic, samt vår intervju med den lead game designer Manfred Neber nedan.

HQ
Riders Republic

Relaterade texter

9
Riders RepublicScore

Riders Republic

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har snörat på sig pjäxorna och gränslat stålhästen för att tackla brutala backar och pudriga pister och kan konstatera att ner kommer man alltid...

0
Riders Republic och Prada i samarbete

Riders Republic och Prada i samarbete

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft låter meddela att Riders Republic inlett ett samarbete med Prada, vilket innebär att det ikoniska modemärket kommer finnas representerat i extremsportspelet....Loading next content