Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Dragonflight

Gamereactor Live: Vi streamar World of Warcraft: Dragonflight - Nordic Dragon Champions

Vi samarbetar med några av dina favorit-influencers för en eftermiddag fylld av aktiviteter och skoj med fina priser...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår påminde vi om den enorma World of Warcraft: Dragonflight-stream som vi haft på gång ett tag, där vi presenterade de team med influencers och content creators som tillsammans ska tävla i en mängd olika utmaningar, representerandes den nordiska region de kommer från.

Denna rejält spännande stream äger rum idag, vilket innebär att du från och med den vanliga klockan 16:00 kan ansluta dig till oss på GR Live-hemsidan för en speciell stream som pågår i fem timmar, där vår danska chefredaktör Magnus är värd från vårt huvudkontor i Köpenhamn.

Eftersom detta är en mycket speciell stream finns det dessutom möjligheter att vinna olika Dragonflight-prylar, inklusive speltid och samlingsutgåvor av expansionen, så se till att kolla in för att få chans att vinna.

World of Warcraft: Dragonflight

Relaterade texterLoading next content