Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Gamereactor Live: Vi tar en titt på Ashika Island i Call of Duty: Warzone 2.0

Följ med oss när vi utforskar hur säsong två förbättrar det populära Battle Royale-spelet i dagens livestream...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den här veckan har varit bra för Battle Royale-communityt då Apex Legends inlett en ny säsong som syftar till att drastiskt ombalansera spelet, Fortnite har fått en av sina största patchar mitt i säsongen genom tiderna, och för att lägga till detta har Call of Duty: Warzone 2 och Modern Warfare II) startat sin andra säsong.

För CoD-fans är detta ett stort ögonblick eftersom Activision lovade att ta itu med många av de områden som frustrerat fansen ända sedan Warzone 2.0 hade premiär, och därför vankades förändringar av lootande, Gulag, prestanda och buggar samt att spelet även fått nytt innehåll, inklusive vapen, fordon och till och med en helt ny bana som heter Ashika Island.

För att kolla hur Warzone 2.0 känns efter denna stora uppdatering, kommer vi idag att hoppa tillbaka in i all action i dagens GR Live, där vår brittiske redaktör Ben Lyons är värd och bjuder på en timmes battle royale-röj, allt med start från den vanliga tiden 16:00 på GR Live-hemsidan.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterade texter

9
Call of Duty: Warzone 2Score

Call of Duty: Warzone 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Vi har begett oss till Al Mazrah i kampen om att rensa platsen på soldater och stå ensam kvar och satt betyg på upplevelsen...

1
Åsikter om Rebirth Island (Season 3)

Åsikter om Rebirth Island (Season 3)

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Den gamla Warzone 1.0-favoriten har uppdaterats och förfinats av Beenox och är nu inpulad i Warzone 3.0. Petter har tillbringat tio timmar i Activisions eget Alcatraz...Loading next content