Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Gearbox: Borderlands 3 är nu helt färdigt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi ser fram emot Borderlands 3 lika mycket som ni gör, och vi har hållit tummarna för att det inte ska försenas varenda dag med sådan kraft att tummetottarna riskerar permanenta skador. Men! Tydligen fungerar det att hålla tummarna, för nu meddelar Gearbox via Twitter att spelet är färdigt:

"We are pleased to announce that #Borderlands3 has gone GOLD! Thank you to everyone who worked so hard to make this happen! We'll see you September 13th Vault Hunters!"

Och därmed vet vi alltså det, och kan dra en lättnadens suck. Kort sagt är det bara knappt en och en halv månad kvar tills premiären och vi kommer dansa friskt på redaktionens fikabord idag.

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...Loading next content