Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears 5

Gears 5 multiplayer nylanserat med massor av extra innehåll

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gears 5 släpptes i september förra året och har sedan dess stadigt byggts ut av The Coalition. Detta inkluderar det förmodligen bästa Xbox Series X-stödet för något spel från den förra generationen, vilket gör att det nu körs i inställningar högre än PC Ultra.

Nu har de lagt till ännu mer till spelet, närmare bestämt till multiplayer. Uppdateringen är gratis och heter Operation 5: Hollow Storm. I och med denna får du fem nya banor (tre remakes av klassiska arenor samt två helt nya) och sju nya karaktärer, där vi hittar flera bekantingar för fansen; Anya Stroud, Dizzy Wallin, Tai Kaliso, Lambent Drone, Lambent Grenadier, Lambent Theron Guard och till sist Skorge. Du kan nu även spela som Gears Tactics-protagonisten Gabe Diaz med ett nytt skin.

Utöver detta har även spelets balansering justerats och 13 nya Achievements har lagts till. För att läsa mer om detta, surfa över till Xbox Wire.

Till sist meddelar WWE-tagteamet The New Day (Big E, Kofi Kingston and Xavier Woods) via Twitter att de är på väg till Gears 5 så småningom, även om det är oklart när. De gör därmed skådespelaren Dave Bautista sällskap, som ju också blev känd genom WWE och redan finns med i Gears 5 som ett skin. Nästa månad kommer även nytt singleplayer-innehåll kallat Hivebusters.

Kolla in trailern för Operation 5: Hollow Storm här nedan.

HQ
Gears 5

Relaterade texter

6
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi kollar in den drygt tre timmar långa storyexpansionen Hivebusters, där vi får träffa nya huvudpersoner och röja oss fram på en vulkan-ö...

Gears 5Score

Gears 5

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har återvänt till Sera med motorsågsbajonetten i högsta hugg för att recensera den femte numrerade delen i Gears of War-sagan...Loading next content