Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears 5

Gears 5-laddningstiderna kapade från 44 till åtta sekunder med Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara härom dagen det avslöjades att Devil May Cry 5 till Playstation 5 laddar på fyra sekunder istället för de 22 sekunder Playstation 4 behövde för att göra detsamma. En kraftig förbättring på 18 sekunder som får tillskrivas konsolens SSD-hårddisk. Nu har vi får laddningstiderna i Gears 5 uppmätta via Stallion83:s Youtube-kanal där han jämfört mellan Xbox One och Xbox Series X.

Det visar sig att laddningstiderna kapats rejält, från att ha tagit 44 sekunder för att ladda kampanjen på Xbox One, så gör Xbox Series X detsamma på åtta sekunder. En kapning med svindlande 36 sekunder.

Gears 5 är för övrigt ett spel du bör hålla utkik efter till Xbox Series X, då Ultra-inställningarna från PC läggs till med den nya konsolen, samt dessutom lite extra annat grafiskt lullull. Det stödjer även 120 bilder per sekund i multiplayer.

Gears 5

Relaterade texter

6
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi kollar in den drygt tre timmar långa storyexpansionen Hivebusters, där vi får träffa nya huvudpersoner och röja oss fram på en vulkan-ö...

Gears 5Score

Gears 5

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har återvänt till Sera med motorsågsbajonetten i högsta hugg för att recensera den femte numrerade delen i Gears of War-sagan...Loading next content