Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Gen.G Esports är Valorant Champions Tour Pacific League Kickoff-segrare

De två första lagen har stämplat sin biljett till Masters Madrid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De respektive Valorant Champions Tour divisionerna runt om i världen är för närvarande fortfarande värd för och håller sina Kickoff turneringar för säsongen 2024, eller åtminstone är EMEA, Amerika och Kina det. Pacific League avslutade sin Kickoff -turnering under den gångna helgen, och med det har två lag redan stämplat sina biljetter till säsongens första Masters -evenemang, som kommer att hållas i Madrid.

Gen.G Esports besegrade Paper Rex i den stora finalen av turneringen, vilket innebär att den sydkoreanska organisationen har tagit hem säsongens första turnering.

På grund av sina ansträngningar att ta sig till den stora finalen går Paper Rex med Gen.G på Masters Madrid, vilket innebär att endast sex platser finns kvar för evenemanget, med två vardera som går till EMEA, Americas och de kinesiska ligorna. Vi kommer att veta vem som kommer att få dessa platser under de kommande dagarna, med Masters Madrid planerad till 14 mars till 24.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content