Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Geralt dyker upp som kämpe i brädspelet Unmatched

Det lagbaserade brädspelet Unmatched har bjudit på många fina gästspel och kombinationer av kämpar tidigare, och snart får de sällskap av flera nya...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det populära brädspelet Unmatched kommer nästa år få finbesök. Då dyker nämligen Geralt of Rivia upp som en del av en ny expansion med Witcher-tema. Restoration Games officiella X-konto skriver att företaget samarbetat med CD Projekt Red inför denna crossover, som lägger till Geralt och några andra hjältar, inklusive Ciri, samt andra karaktärer som ännu inte har avslöjats.

För de som inte känner till det är Unmatched ett brädspel där två-fyra karaktärer från vidd spridda universum möts för strid. En T-Rex och en vampyrjägare från Buffy kan till exempel slåss mot Rödluvan och Daredevil. The Witcher-gänget lär bli ett intressant tillskott till den lista över fighters som redan finns och totalt blir det två expansioner.

The Witcher 3: Wild Hunt
Geralt har tidigare gästspelat flera gånger som brädspelkaraktär i båda egna spel och Monopol.

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content