Svenska
Gamereactor
esports

Ghost Gaming samarbetar med XP League

E-sportlaget går med i ungdoms-e-sportligan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen Ghost Gaming har meddelat att den har ingått ett partnerskap med ungdomssportligan, XP League. Partnerskapet kommer att se XP League's platser i sydöstra USA som representerar Ghost Gaming framöver, allt medan paret samarbetar om ungdomsutveckling.

Detta gör det möjligt för individer som besöker XP League-platser att representera Ghost Gaming och kommer att se skapandet av speciallag som kommer att betecknas Ghost Gaming Academy-lag, där de som läggs till dessa får officiella tröjor.

"Ghost Gaming är den ledande professionella spelorganisationen i denna region och de delar vår passion för ungdomsutveckling", säger Jay Melamed, VD för XP League. "Vi är mycket glada över att samarbeta med denna otroliga organisation och arbeta tillsammans med karriärexponering och utveckla våra barn. Pro-team partnerskap som detta validerar ungdom esport.

Partnerskapet kommer också att se olika aktiveringar lanseras, tillsammans med fysiska och virtuella möten och hälsningar, coachningsmentormöjligheter, pro / am play-sessioner och mer.

Ghost Gaming samarbetar med XP League


Loading next content