Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire är inspirerad av den tecknade TV-serien

Regissören Gil Kenan förklarar att han "ville föra över seriens okonstlade och orädda stil till den nya filmen"...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så kallade "Saturday morning cartoons" var en stor grej på 80-talet och i början av 90-talet med massor av högkvalitativa animerade TV-serier som barnen älskade och som fortfarande lever vidare än idag med rebootade serier, uppföljare och filmer. En av dem var The Real Ghostbusters, baserad på den populära filmen, men mer nyckfull och barnvänlig.

I en intervju med Empire avslöjar regissören Gil Kenan att den kommande filmen Ghostbusters: Frozen Empire faktiskt är baserad på The Real Ghostbusters eftersom han ville erbjuda "wild, original and weird-as-f**k villains" och tillade:

"We wanted to bring that show's looseness and fearlessness to this movie. I think it's going to surprise people just how big this film is."

I Ghostbusters: Frozen Empire får vi träffa en övernaturlig varelse som släpper lös en ny istid i New York City. Med tanke på att The Real Ghostbusters varit en inspirationskälla bör vi nog förvänta oss att i stort sett vad som helst kan hända när den har premiär den 22 mars.

Ghostbusters: Frozen Empire
Är du gammal nog att minnas det här gänget?

Relaterade texter

3
Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire

FILMRECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Mer cashgrabs i reboot-form gäller när New Yorks mesta spökjägargrupp ger sig efter en bunt nya gastar som gäckar lokalbefolkningen i denna iskalla sörja...Loading next content