Svenska
Gamereactor
nyheter
Wonder Woman

God of War: Ragnarök-skapare går till Monoliths Wonder Woman-team

Santa Monica Studios prisbelönta lead UX designer har valt att gå vidare med sin karriär och och ska nu arbeta på det kommande Wonder Woman...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mila Pavlin, som senast arbetat för Sony Santa Monica och hjälpte till att skapa de hyllade tillgänglighetsfunktionerna för God of War: Ragnarök, låter meddela att hon nu har en ny arbetsplats. Hon har nämligen gått till Monolith Productions, utvecklaren bakom Middle-earth: Shadow of Mordor och Shadow of War.

Pavlin berömmer Monoliths engagemang för tillgänglighetsanpassning på Twitter, vilket får oss att tro att detta är vad hon kommer arbeta med även när det kommer till Wonder Woman-spelet. Därmed lär även det bli något folk kommer kunna spela trots eventuella funktionshinder.

Det mesta kring Monoliths Wonder Woman-titel är fortfarande okänt och det enda vi fått se från det är en kort teaser-trailer från sent 2021. Därmed vet vi heller inte om nya DC-bossarna James Gunn och Peter Safron på något sätt kommer påverka dess innehåll. Studions Nemesis-system uppges dock vara tillbaka och vi vet att det är en kompetent utvecklare, så vi tror ändå det finns orsak att ha förhoppningar på detta.

Wonder Woman

Relaterade texterLoading next content