Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

God of War-mod låter Kratos träffa Master Chief

En gud mot en Spartan-krigare. Nu kan två spelikoner äntligen träffas för att utbyta erfarenheter tack vare en välgjord ny mod...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en ny mod till PC-versionen av God of War har Kratos fått möta en helt ny och mäktig motståndare; Master Chief. Modden har skapats av Marcos RC, och i denna har Baldur ersatts av den berömda Spartan-krigaren, så att vi äntligen kan ta reda på vem som är den tuffaste av de två.

Länken ovan visar ett videoklipp med den första stridsscenen mellan Kratos och Baldur (som i det här fallet alltså är Master Chief), och ser de två dänga varandra i ett slagsmål mellan två titaner inom spelbranschen.

Marcos RC har också skapat andra moddar i samma anda som denna, bland annat en som ställer Resident Evil-protaginisten Leon S. Kennedy mot Ashley och en mod där Shrek tar Kratos plats i den hyllade äventyrstiteln.

God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...Loading next content