Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage

Grafikduell: Rage vs Rage

Xbox 360-versionen mot PC-upplagan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rage släpptes i fredags. Oavsett vilken version man väljer är det ett ruskigt snyggt spel proppat med urtjusigt grafikgodis. Vi har under dagen ställt PC- och Xbox 360-versionen mot varandra i en av våra populära grafikdueller. Xbox 360-bilderna är tagna via ett Black Magic HD-kort (videokort) i en Mac Pro. PC-bilderna är fångade från Jonas Mäkis testdator som innehåller 8 GB DDR RAM och ett Nvidia GTX 560Ti-kort på 1024 Mb. Samtliga av bilderna är fångade i upplösningen 1280x720 och presenteras här i exakt den storleken.

PC-versionen är snyggare, men det är ändå beundransvärt hur nära Xbox 360-upplagan ändå är. För att se bilderna i maxstorlek klickar du på större bild och sedan på förstorningsglaset.

Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage
Rage

Relaterade texter

RageScore

Rage

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har laddat hagelbrakaren och skjutit sig igenom Rage... Hur bra är egentligen Quake-skaparnas senaste actionrökare?

Id Software har inte begravt Rage-serien

Id Software har inte begravt Rage-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Rage blev en kommersiell flopp och att Id Software inte jobbar på någon uppföljare för tillfället - så är inte serien död och begraven. Tvärtom, i en...Loading next content