Svenska
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo PSP

Gran Turismo intar PSP

Fullproppad bärbar racing

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Polyphony Digitals boss Kazunori Yamauchi gjorde ett besök på scenen under Sonys presskonferens, men inte för att visa Gran Turismo 5 utan istället för att ge lite information om det kommande Gran Turismo PSP. Spelet som har ryktats varit både under utveckling och nerlagt i flera vändor är nu bekräftat och redan i Oktober är det dags.

Vi kommer att få uppleva ett fullvärdigt Gran Turismo-spel med 800 bilar, 35 banor och 60 variationer på banorna. Utmaningar, time trials, race, turneringar och drift-utmaningar kommer att finnas med och upp till fyra spelare kan tävla mot varandra trådlöst. Dessutom kommer vi att kunna byta bilar med varandra. Spelet kommer att lanseras samtidigt som PSP GO men kommer även att vara spelbart på gamla PSP-modeller. Huruvida det rör sig om nerladdningsbart eller om det släpps även på UMD är dock ej bekräftat.

Med tanke på att Sony säger att de kommer att fortsätta att lansera spel på UMD är det inte omöjligt. Dessutom kommer spelet att flyta på i 60 bilder per sekund.

Gran Turismo PSP

Relaterade texter

Gran Turismo PSPScore

Gran Turismo PSP

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Bärbar bilspelsbriljans eller en pinsam PSP-prutt? Petter har recenserat Gran Turismo PSP, som vi väntat i över fem år på



Loading next content