Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V når 190 miljoner sålda exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den stora nyheten gällande Rockstars GTA-serie denna vecka må vara att en trailer för den efterlängtade sjätte delen ska visas upp i december, men när utgivaren Take-Two presenterar sin kvartalsrapport så får vi reda på att GTA V totalt sålts i 190 miljoner exemplar. Under de senaste sex månaderna har spelet, som släpptes för tio år sedan, funnit hela tio miljoner nya ägare.

Grand Theft Auto V är världens näst mest sålda spel efter Minecraft som sålt i 300 miljoner exemplar. GTA-serien som helhet har sålts i 410 miljoner exemplar och Rockstar kan också glädjas åt att Red Dead Redemption sålts i 57 miljoner exemplar, där de båda spelen i serien når upp till 81 miljoner sålda.

Det ska bli spännande att se ifall trailern för den sjätte delen gör att spelet säljer ännu mer, och sedan börja förbereda sig för en förmodad ytterligare succé när uppföljaren till slut släpps. Det återstår att se ifall vi får ett datum när trailern visas upp under nästa månad.

Grand Theft Auto V
En tuff trio i ett enormt framgångsrikt spel.

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femmaLoading next content