Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI uppvisat med en allra första trailer

Läckor sabbade Rockstars planer och istället för den tänkta lanseringen under tisdagen kan vi redan nu kolla in den första trailern...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tanken var som bekant att Grand Theft Auto VI skulle premiärvisas under tisdagen, men som så ofta tidigare har nu läckor satt stopp för det roliga och Rockstar har därför släppt trailern i förväg. Här får vi som hastigast stifta bekantskap med de båda nya protagonisterna Lucia och Jason, vilket därmed bekräftar ryktet om en kvinnlig huvudperson.

Även uppgifterna om att det vankas ett återvändande till Vice City var korrekta och i videon får vi se denna Miami-pastisch presenteras badandes i läckra ljuseffekter varje sig det är dag, skymning eller natt. Klart är att Rockstar har kvar sin fingertoppskänsla för popkulturella ting och detaljer och det finns massor att reagera över - och nog vågar vi väl påstå att animationerna och NPC-tätheten skvallrar om den mest levande spelstaden någonsin.

Men nu ska vi inte uppehålla er längre. Spana in trailern härunder, tyvärr får vi vänta ända till 2025 på premiären - men vi är fullkomligen övertygade om att det blir mödan värt.

HQ
Grand Theft Auto VI
Det är dags att lära känna Lucia och Jason.

Relaterade texter

Allra bäst: Rockstar

Allra bäst: Rockstar

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Rockstar har under årens lopp gjort en del missar (Warriors, Manhunt) men även drämt ur sig några av de mest minnesvärda actionspelen genom alla tider. Här kommer deras fem bästa, rankade i en Allra bäst-omgång...Loading next content