Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Gratis uppdatering på väg till Super Mario Maker 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Mario Maker 2 släpptes som bekant i somras och lät återigen folk med kreativ ådra skapa retrodoftande hyllningar till andra spel, klassiska Mario-utmaningar samt helvetiskt svåra dödsbanor. På torsdag denna vecka byggs verktygslådan ut ytterligare med en ny bana, ett nytt spelläge och... Master Sword.

Detta avslöjades på Twitter där vi får veta att vi nu kommer få möta Spike som slungar järnklot mot Mario och låna Pokey som alltid är en utmaning att ta sig över. Dessutom kan vi se fram emot mynt infrusna i isblock, P-Block samt Dash Block för högre hastighet.

Zeldda-seriens svärd är dock fränaste tillägget och förvandlar dig till en ung Link med en svärdattack, sköld, pilbåge, bomber med mera. Spelläget som läggs till heter Ninji Speedruns där det handlar om att vara snabb på banor designade av Nintendo själva, och Nintendo lovar att det kontinuerligt kommer tillföras fler utmaningar samt ges möjlighet att vinna Mii-kostymer.

HQ
HQ
Super Mario Maker 2

Relaterade texter

Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

RECENSION. Skrivet av Johan Jolin

Både bygghjälmen och den rödgula overallen är äntligen på igen. Lever uppföljaren upp till förväntningarna? Johan har prövat...Loading next content