Svenska
Gamereactor
nyheter
The Crew 2

GRTV spelar Ubisoft-uppföljaren The Crew 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Varje veckodag (och ibland helger, men bara om vi känner oss givmilda och arbetstokiga) sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live. Streaming, alltså. Vi spelar ett spel och du kollar på oss medan vi spelar detta spel. Helt enkelt. Som på Twitch, fast ändå inte. Igår spelade vi The Crew 2 och om du missade det kan du kika på hela kalaset här, igen.

Länk till Gamereactors recension av The Crew 2:
"Precis som i det förra spelet har Ubisoft valt USA som skådeplats, från öst till väst, norr till söder. Det kanske låter självklart men kartan är fullkomligt gigantiskt. Givetvis snackar vi inte skalenligt här men att köra mellan New York och Los Angeles tar sin lilla stund och känslan av bredd är någonting som skildras otroligt väl även den här gången. Det viktigaste landmärkena från de största städerna finns såklart med och städerna blir nästan som karikatyrer. I Las Vegas har vi strippen, i Seattle granskog och slingrande floder och i New Orleans massor av träskmark och lågt hängande träd. Miljövariationen är alltså något alldeles extra, minst sagt.

Inspirationen från Forza Horizon visar sig ganska tydlig i samma typ av festivalkänsla där allt handlar om ett par spektakulära tävlingar kallade "Live Xtrem Series". Varje ny rank som nås ackompanjeras av en medföljande stortävling som till mångt och mycket påminner om "Showdown"-eventen från Forza. Den enskilt största snackisen har handlat om att du i The Crew 2 inte längre bara sprätter omkring med fordon som drivs på fyra hjul. Här finns det bilar (såklart), båtar, motorcyklar, flygplan och flertalet olika saker du kan tänka dig i alla nämnda kategorier. I Live Xtrem Series-tävlingarna blandas de olika disciplinerna hej vilt men merparten av tävlingarna fokuserar på en fordonstyp i taget."

HQ

Relaterade texter

The Crew 2Score

The Crew 2

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim har åkt kust till kust i Ubisofts ambitiösa uppföljare. Är The Crew 2 bättre än den bleka föregångaren?

0
Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Flera insiders har hävdat att utvecklaren Ivory Tower arbetar på ett tredje spel i The Crew-serien, men det verkar som att detta spel, med kodnamnet "Orlando", kan komma...Loading next content