Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D World + Bowser's Fury

GRTV videorecenserar Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Han är tillbaka... Det sju år gamla Wii-spelet är tillbaka och den här gången i uppdaterad form tillsammans med expansionen Bowser's Fury. Jonas Mäki recenserade kalaset under gårdagen men om du hellre vill se GRTV:s videorecension gör du alltså det nedan.

Saxat ur Jonas recension: Länk
"Att återse mitt gamla favoritspel till Switch är en ren fröjd. Den mycket kraftigare hårdvaran i Switch bjuder naturligtvis på flera visuella förbättringar och nu rullar det i 1080p när enheten dockad och 720p bärbart. Sistnämnda är den upplösning som tidigare gällde för TV (medan Wii U-skärmen bjöd på 480p). Färgerna har också fått en helt annan lyster och Super Mario 3D World verkligen bara sprakar av spelglädje när man tittar på. Det är få spel som så instinktivt får mig att vilja sträcka mig efter handkontrollen för att få sätta igång. Med det sagt, så märks det att det kommer från en annan generation, och jämfört mot Super Mario Odyssey så är det tekniskt sett helt enkelt inte lika snyggt."

HQ

Relaterade texter

GRTV tillbringar tid med Bowser's Fury

GRTV tillbringar tid med Bowser's Fury

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Super Mario 3D World dimper ned till Nintendo Switch om några ynka dagar och för att fira detta (och vår kommande, obligatoriska, recension) har GRTV-teamet filmat när de...Loading next content