Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

GTA V-källkoden verkar ha läckt ut på nätet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"The full source code for GTA 5 has been publicly leaked, the source code was previously traded between individuals before now." kan man nu läsa på Twitter, eller X som det nu så vackert heter.

Rockstar verkar oturligt ut för mer läckor än vad en gammal kökskran från 40-talet i sommarstugan gör. Förra året hade de ett intrång som läckte ut Grand Theft Auto VI-material långt innan spelet tillkännagivits och precis innan Rockstar skulle släppa den första trailern för deras kommande spel så hände det igen.

Och nu verkar det som om den första läckan har kommit upp till ytan igen för att bita spelutvecklaren i baken ännu en gång genom att källkoden som datahackern kom över den gången, källkoden för GTA V, nu börjat spridas på nätet helt offentligt. Materialet pekar på att Rockstar jobbat på ett Bully 2 och att Grand Theft Auto VI utvecklades under namnet Project Americas.

Rockstar har inte uttalat sig om det hela och vad denna läcka kan ställa till med är det ingen som vet. Vi kan ju i alla fall hoppas att det inte tillför att vi får vänta längre på att besöka Vice City. Kanske är det dags för utvecklarna att se över sin säkerhet och kanske anställa en rörmokare som kan täppa till denna läcka för gått?

Grand Theft Auto VI
Spelvärlden läcker som ett såll just nu.

källa

Relaterade texterLoading next content