Svenska
Gamereactor
guide
Hades II

Hades II: Nocturnal Arms Tier List och hur man får dem

Vi har rankat Hades II vapnen och har tips på hur du kan få tag på dem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis som Infernal Arms i det första spelet är Nocturnal Arms i Hades II stridens bröd och smör. De kan förändras enormt med Boons, Daedalus-uppgraderingar och mer, men för att verkligen glänsa i spelet vill du hitta det vapen som passar dig och din spelstil bäst. Gillar du att hålla saker och ting nära och personliga, eller föredrar du att sitta längst bak och undvika så mycket skada som möjligt?

Med detta sagt, i Hades II är inte alla vapen lika, och vissa lyser starkare än andra i månens ljus. I den här listan kommer vi att dela upp varje vapen, dess styrkor och hur du kan få tag på det. Tänk på att detta är subjektivt, men vi har försökt närma oss den här listan ur ett perspektiv av vilka vapen som är mest sannolika att ge dig din första lyckade körning.

Hades II

S-nivå: Månstensyxan

(Kräver 15 silver)

Nummer ett är den stora, rejäla Månstensyxan. De grundläggande attackerna för det här vapnet kan verka lite långsamma och är de långsammaste av alla vapen som släppts hittills, men med tanke på att Omega-attacken snurrar runt dig snabbt som en blixt, och skadan kan bli löjlig ganska snabbt när den kombineras med välsignelser från Hephaestus eller Hestia, sticker det här vapnet tydligt ut över sina kamrater.

Detta är en annons:

Även för nya spelare, eller de som har det tuffare med striderna, har yxan ett block som sedan fungerar som ett avståndsalternativ när du laddar upp den. Den avståndsattacken kostar en rejäl mängd magi, men återigen är skadan du får i gengäld motbjudande. För att lägga vantarna på Moonstone Axe behöver du 15 Silver, vilket kan låta som mycket, men med tanke på att Silver är det enklaste att få med ditt val, och du behöver inte ens slå den första bossen för att få det. Det är bara att välja och göra en insats på alla silverfyndigheter du hittar.

A-tier: Lim och Oros, The Sister Blades

(Kräver 1 silver)

Det näst enklaste vapnet att få i spelet är tekniskt sett två vapen, även om du använder dem som ett. Lim och Oros AKA Sister Blades kommer att kunna låsas upp så snart du kan få tillgång till andra vapen, och de är otroligt snabba, bra skadehandlare som gör att du kan rusa in i strid, döda några fiender och sedan rusa ut igen. Det snabba knivkastet från Lim och Oros som special gör också att du kan hålla dig på avstånd om du vill, och när du kombinerar vanliga attacker och specialare är mängden skada du kan dela ut mycket imponerande.

Om vi inte satte varje vapen i sin egen kategori skulle jag lätt kunna ha Lim och Oros på samma plats som Månstensyxan. Det enda som sätter yxan över något är att dolkarna inte har något blockalternativ, vilket kommer att visa sig vara ovärderligt för spelare som lär sig repen.

Detta är en annons:

B-nivå: Häxans stav

(Ditt startvapen)

Melinoës startvapen, häxstaven, är lämpligt placerad i mitten av den här listan. Det påminner mig om spjutet i de första Hades, förutom utan snabbhet eller skadekonsistens. Det låter dig peta från ett visst avstånd, även om de flesta fiendeattacker fortfarande kommer att träffa dig när du är inom räckhåll för att träffa dem. En avståndsattack ingår och din Omega-attack kan också träffa fiender på långt avstånd, men jämfört med några av de andra posterna på listan kan den ibland kännas ganska underväldigande. Förhoppningsvis, när aspekterna släpps, kan vi se spjutet vara mer än bara det du tappar så fort du plockar upp Sister Blades.

Hades II

C-nivå: Argent Skull

(Kräver 1 brons och 2 glassten)

Argent Skull är det överlägset svåraste vapnet att få tag på i spelet och kräver att du beger dig till Fields of Mourning (som är det tredje området i Underworld-passagen) och sedan bryter brons från ytan. I grund och botten, om du vill få vapnen så snart som möjligt, se till att ta med dig ditt val vart du än går.

Och vad får du när du har samlat ihop dessa resurser? Tja, Argent Skull förvandlar i princip din hand till en granatkastare. Skallarna gör hyfsad AoE-skada, men du får bara tre av dem åt gången, vilket innebär att om du inte bara vill spamma laddningsspecialattacken kommer du att springa runt efter att ha sprungit runt och plockat upp dina skallar som om du var tvungen att ta tag i Casts i originalspelet. Ändå fann jag mig själv anpassa mig till den här spelstilen ganska snabbt, och jag skulle inte säga att de är det sämsta vapnet, bara förmodligen de som tar mest tid att vänja sig vid.

D-nivå: Umbral Flames

(Kräver 3 Silver och 3 Cinder)

Och här har vi det. Umbral Flames är en mindre, svagare version av Hecates vapen, och du måste slå henne tre gånger för att få dem. De skjuter eldklot från avstånd och gör mer skada när de kanaliseras tillräckligt länge, och för deras speciella skickar de hjulande flammor runt den punkt du skickar dem till i en båge. Det låter ganska bra på pappret, men Umbral Flames har hittills bara varit underväldigande.

Skadan på grundattacken är inte bra om du inte skjuter på samma mål konsekvent, vilket kräver att du rör dig långsammare än du skulle vilja i ett spel som kan bli så hektiskt som Hades II. Dessutom, även när du kanaliserar når skadan helt enkelt inte topparna för Axe och Sister Blades, eller något annat vapen för den delen. Special kan kompensera för skadan i det avseendet, men det kan vara ganska besvärligt att vara ditt huvudsakliga sätt att hantera fiender. Kanske är det bara jag, men Umbral Flames är det enda vapnet som jag skulle säga ens skulle kunna göra med lite arbete.

Vilket är ditt favoritvapen Hades II ?

Hades II

Relaterade texter



Loading next content