Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo TV

Halo-communityt tycker Master Chief ska sätta på sig hjälmen i TV-serien

Pablo Schreiber springer gärna omkring utan hjälm i Halo-serien, även i strider, och detta är något Halo-fansen uppenbarligen har synpunkter på...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

TV-serien Halo har fått milt sagt blandade recensioner, och stora delar av communityt verkar vara missnöjda med många av de beslut som fattats. Detta inkluderar allt från att låta Master Chief ha en magisk koppling till Halo-ringen, en ökänd sexscen och ett barns sidohistoria som får lika mycket uppmärksamhet som Chiefen.

En annan sak som kritiserats hårt är det faktum att Master Chief tar av sin hjälm hela tiden. Vi ska för rättvisans skull nämna att Master Chief tar av sig hjälmen ganska ofta i böckerna och mellan varven även i spelen (även om hans ansikte aldrig visas för oss, inte för att det är en hemlighet, utan för att vi förväntas föreställa oss Master Chief själva) - men här händer det till och med under farliga strider, vilket ärligt talat är rätt pantat av Chiefen.

När den första affischen visades från Halo: Säsong 2 redigerade fansen snabbt bilden så Master Chief fick bära sin hjälm på huvudet. Igår fick vi den första trailern och en ny affisch för serien - och du kan förmodligen gissa vad Halo-communityn gjorde...

Nedan kan du se hur den nya affischen ser ut med Master Chief på en planet på randen till förstörelse utan sin hjälm, och två fantillverkade bilder från X där han faktiskt bär hjälmen (samt en tredje på Reddit).

Vad tycker du om Master Chief och hans hjälm i serien? Borde han ha den på sig hela tiden, eller åtminstone i striderna, eller kunde du inte bry dig mindre?


Halo TV
Master Chief. Med sin hjälm.

Tack Pure Xbox

Relaterade texterLoading next content