Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo TV

Halo: Säsong 2 tycks ha premiär i februari

Pablo Schreiber och Jen Taylor återvänder till rollerna som Master Chief och Cortana tidigt under nästa år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var väldigt blandade recensioner för Halo-serien på Paramount+ (numera SkyShowtime), där många Halo-fans ansåg att den inte representerade spelserien på ett bra sätt och var utspädd med karaktärer som inte hjälpte berättelsen. Trots detta lyckades den fortfarande bli en stor hit för Paramount+, och nu verkar det som om det nästan är dags för säsong två.

Paramount har lagt upp hela den första säsongen av Halo gratis på Youtube - med den lilla haken att erbjudandet bara gäller för amerikaner. Om du använder ett VPN (webbläsaren Opera har detta inbyggt) är det dock väldigt enkelt att kringgå och titta på showen gratis. Intressant nog slutade Youtube-beskrivningen av den första säsongen med "catch up before the new season streaming Feb 8th", vilket avslöjade när den andra säsongen börjar.

Detta togs dock bort snabbt efteråt, och vi antar att detta kan vara avsett som en överraskning till The Game Awards nästa vecka. X-användaren Rebs Gaming lyckades dock ta bildbevis, som du kan se i hans inlägg nedan.

Ser du fram emot att få se mer av Master Chief och Kwan Ha i säsong två?

Halo TV
Vi hör till dem som tyvärr inte alls var övertygade av den första säsongen.

Relaterade texterLoading next content