Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo TV

Halo-skådespelare: Master Chiefs kärlekshistoria "var ett enormt misstag"

Det visar sig nu att det inte bara var fansen som hade starka synpunkter på Master Chiefs sexande, även Pablo Schreiber själv är starkt kritisk...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter två decenniers väntan fick Halo-fansen äntligen en riktig Halo-serie, vilken hade premiär för två år sedan. Men det var inte direkt en fullträff enligt communityt, som var mycket splittrat eftersom mytologin i stort sett skrivits om (vår favorit-Spartan hade plötsligt en magisk koppling till Halo-ringarna), Master Chief använde sällan sin hjälm och orimligt mycket av storyn kretsade kring ett barn ingen brydde sig om.

Och tyvärr slutade inte kritiken där. Sedan var det kärlekshistorien och nakenheten (!). Det var inte bara John-117:s ansikte vi fick se, utan även hans nakna Spartan-stjärt, och han blev kär och hade sex. Väldigt få människor verkade tycka att detta var en bra idé, och det visar sig att en av dem som verkligen inte gillade det var Master Chief själv, det vill säga skådespelaren Pablo Schreiber.

I en intervju med SFX Magazine förklarar Schreiber att han var starkt emot det och säger att det hela var ett enormt misstag, men att det inte fanns något han kunde göra åt saken:

"The decision to make the connection between Makee and John a romantic connection was a huge mistake.

I felt it was a huge mistake at the time and I argued against it and fought against it. But I am who I am. I don't write the scripts. I only give my opinion. It wasn't listened to."

Den andra säsongen av Halo-serien verkar vara mer intensiv än den första, och många gillade den första trailern, som du kan kolla in här. Halo: Säsong 2 har premiär den 8 februari och du kan streama den via SkyShowtime.

Halo TV
En kärlekskrank herre. Iallafall enligt TV-serien.

Tack GamesRadar

Relaterade texterLoading next content