Svenska
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime 4

Halo-designer inblandad i Metroid Prime 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Metroid Prime 4-utvecklingen blev som bekant omstartad och därmed är det osannolikt att spelet släpps förrän absolut tidigast 2021. Orsaken var för låg kvalitet på det Bandai Namco Singapore producerade, och därför har Nintendo flyttat produktionen till Retro Studios som återigen fått ansvaret för serien. Retro håller till i Austin (Texas), och som vi kunde rapportera i somras letade de efter en ny art director till spelet... och nu har de fått en med besked! Vi snackar nämligen om Halo-veteranen Kyle Hefley som nu är spelets lead character artist.

Du kan kolla in en del av hans arbete via hans eget galleri, och tidigare har han jobbat på bland annat Halo 4 och Halo 5. Metroid och Halo har ofta sammankopplats på olika sätt i memes och i moddar, och nu har vi alltså en sits där en Halo-höjdare är direkt inblandad i Samus nästkommande äventyr. VGC påminner även om att Hefley tidigare arbetat på Call of Duty: Black Ops och Sleeping Dogs, innan han spenderade nio år hos 343 Industries.

Metroid Prime 4 är sannolikt fortfarande bara i förproduktion, men det låter alltså som att Retro Studios fått ihop ett stjärnspäckat team, eller vad säger ni?

Metroid Prime 4

Relaterade texterLoading next content