Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Handlingen från Final Fantasy VII: Remake sammanfattas i ny video inför releasen av Rebirth

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om lite drygt tre månader är det återigen dags att dyka ner i en av de mest uppskattade Final Fantasy-berättelserna genom tiderna. Final Fantasy VII: Rebirth är som bekant den andra delen i den trilogi som baseras på just Final Fantasy VII från 1997 där vi bland annat får stifta bekantskap med den ikoniska hjälten Cloud Strife och den legendariska antagonisten Sephiroth som kan vara en av spelvärldens mest hyllade storskurkar genom tiderna.

Om du är sugen på att plocka upp Rebirth, även fast du aldrig spelade den första delen i den omtolkade trilogin, Final Fantasy VII: Remake, eller om du helt enkelt fill fräscha upp minnet om vad som hände Cloud och gänget i Midgar så är Square Enix förberedda. I en video som de kallar The Story So Far får vi nämligen ta del av en fem minuter lång cinematisk sammanfattning av händelserna från det första spelet, så att vare sig bristande minne eller erfarenhet kan stå i vägen för dig när Final Fantasy VII: Rebirth släpps till allmänheten den 29:e februari.

Ser du fram emot att återse Cloud och hans vänner i februari?

Final Fantasy VII: Rebirth
En värld så omfattande att den behöver två skivor för att få plats på fysisk media...

Relaterade texterLoading next content