Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Häng med oss och spela FINAL FANTASY XIV: Dawntrail i dagens GR Live och få chansen att vinna en Collector's Edition

Den femte expansionen till Square Enix MMORPG finns ute nu till PC, Playstation 4 & 5 samt Xbox Series X/S och Mac...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Idag är en stor dag för FINAL FANTASY XIV-fans då den efterlängtade expansionen FINAL FANTASY XIV: Dawntrail äntligen släpps. FINAL FANTASY XIV: Dawntrail tar spelarna till en ny del av riket och kretsar kring kontinenten Tural med dess gyllene stad, som står inför problem med ett tronskifte.

HQ

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail kommer även med två nya yrken du kan prova på. Viper är ett melee DPS-jobb med dubbla knivar som är perfekt för dem som vill komma nära och slåss mer personligt, medan Pictomancer är ett magiinriktat DPS-jobb med bra räckvidd som går ut på att väva fantasi till verklighet. Med dessa två tillägg finns det nu 21 jobb tillgängliga för en enda karaktär.

Men det här är inte allt, FINAL FANTASY XIV: Dawntrail anländer med en level-höjning, vilket gör att den maximala nivån för första gången blir tresiffrig. Vi kan också se fram emot en ny spelbar ras, den kvinnliga Hrothgar, plus flera nya områden att utforska, Dungeons att slutföra och Raids att klara av. Och låt oss inte glömma den stora grafiska uppdateringen som tillför en mängd visuella förbättringar, inklusive snyggare texturer och skuggor och bättre materialkvaliteter för karaktärer och miljöer.

Med så mycket att se fram emot ska du såklart haka på vår egen Rebeca på GR Live-hemsidan vid den vanliga tiden 17:00 för att se de första två timmarna av FINAL FANTASY XIV: Dawntrail.

FINAL FANTASY XIV: Dawntrail finns just nu ute till PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S och Mac.

Final Fantasy XIV: Dawntrail

Våra nordiska läsare i Danmark, Norge, Finland och Sverige kan dessutom delta i vår FINAL FANTASY XIV: Dawntrail-tävling för att ha chans att vinna en Collector's Box av spelet. Den innehåller en Special Art Box, en Expertly Crafted Viper Figure, en Adventurer's Cloth Map, ett Adventurer's Pen Case och en anteckningsbok med linjerad text som kallas The Unending Journey.

En lycklig vinnare i Norden får ta med sig denna lyxiga Collector's Box hem, och för att vara med och tävla om att bli just den personen behöver du bara svara rätt på frågorna i frågesporten nedan. Vi drar en vinnare om två veckor, den 16 juli, så missa inte den här chansen att vara med. Vi ska utöver detta även dela ut andrapriser i form av Windows PC-versioner av FINAL FANTASY XIV: Dawntrail Complete Edition till andra- och tredjeplacerade personer i tävlingen, vilket inkluderar grundspelet, Dawntrail samt alla fyra tidigare expansioner, och 30 dagars speltid på det!

Relaterade texterLoading next content