Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Hangar 13 tycks antyda att ett nytt Mafia-spel är på väg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det första Mafia-spelet Hangar 13 släppte, Mafia III, ansågs av många inte leva upp till föregångarna. Lyckligtvis verkar det som att de kommer tas till nåder som Mafia-utvecklare i och med kommande Mafia: Definitive Edition som släpps i september. Men hur ser planerna ut efter det då?

Nu har vi kanske fått en liten ledtråd kring detta via IGN, där Hangar 13-bossen Haden Blackman under en intervju om Definitive Edition och seriens 20-årsjubileum om två år sade såhär:

"We have a number of people on the team who worked on the original Mafia, and they saw it as a good opportunity as we were bridging the gap between Mafia 3 and the next project we're working on. And I agreed."

Vad detta "next project" är, vet vi såklart inte, men tydligen ska det iallafall "bridging the gap" till Mafia III. Det låter därmed som att det är mer Mafia på gång i framtiden, eller vad säger ni?

Mafia III
Bild från Mafia III.

Relaterade texter

Mafia IIIScore

Mafia III

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Den otroligt efterlängtade uppföljaren till Mafia II är äntligen här. Frågan är dock om livet som gangster i New Bordeaux är så glamoröst som vi alla hoppats på. Andreas har försökt att ta reda på det...



Loading next content