Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Här är allt du behöver veta om Dungeons 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Om du har fått nog av att vara god/gudfruktig och vill ha en chans att omfamna det onda, har vi några mycket goda nyheter till dig. Dungeons 4 är nu tillgängligt på PC-, PS5- och Xbox Series X/S-konsoler, och är den perfekta titeln för alla som har varit angelägna om att erövra en fantasivärld med de avskyvärda krafterna från Absolute Evil.

Om du inte redan har haft chansen att kolla in Dungeons 4, har vi skapat en användbar All You Need to Know-video som fördjupar dig i de nya funktionerna och mekaniken i den här fjärde delen av serien.

Vi pratar om handlingen, de nya krafterna och basbyggande systemen, Dwarf-fraktionen och hur de påverkar underjorden, och utforskar till och med det samarbetande flerspelarerbjudandet och hur det skakar om utmaningen.

Så, med Dungeons 4 nu tillgängligt, var noga med att kolla in vår video nedan för att lära dig mer om varför du borde vara sugen över att dyka in i denna uppföljare.

HQ
Dungeons 4

Relaterade texter

0
Gamereactor Live: Idag spelar vi Dungeons 4

Gamereactor Live: Idag spelar vi Dungeons 4

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi fortsätter veckans omgång med GR Live-streams genom att rikta vår uppmärksamhet mot Realmforge Studios senaste strategititel. Vi ska alltså kolla in Dungeons 4 senare...Loading next content