Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Här är allt du bör veta om Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Konami är tillbaka igen med sin mest älskade karaktär, Solid Snake, i hans första äventyr i Metal Gear-serien...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Metal Gear är en av de mest ikoniska och älskade spelserierna genom tiderna, men med en historia som spänner över nästan 40 år är det utan tvekan många spelare som aldrig lirat de tidigare titlarna. För att underlätta för folk att få avnjuta klassikerna har Konami nu lanserat Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 till PC, PS4, PS5, Xbox Series S/X och Switch.

Spelet innehåller sju unika Metal Gear-upplevelser, från de ursprungliga två Metal Gear-titlarna som debuterade till MSX och dess efterföljare, till unika Famicom- och NES-versioner av dessa spel, och till och med de rejält hyllade tre första Metal Gear Solid-äventyren. Så om du har letat efter ett sätt att kunna kolla in Solid Snakes ursprung och historia finns det naturligtvis ingen bättre samling just nu.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 finns ute nu på PC, Playstation 4 & 5, Xbox Series S/X och Switch, och du kan kolla in All You Need to Know-videon nedan för att lära dig mer om detta urval av spel och hur de presterar på respektive plattform.

HQ
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Relaterade texter

0
Metal Gear Solid-after shave utannonserad

Metal Gear Solid-after shave utannonserad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Numskull och Konami ger nu Metal Gear Solid-fansen möjlighet att lukta som Shadow Moses Island, den fiktiva plats som är huvudmiljö i det ursprungliga Metal Gear Solid...Loading next content