Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Här är allt som kommer till Star Wars Battlefront II under hösten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots den skandalomsusade lanseringen av Star Wars Battlefront II, har Dice genom hårt arbete lyckats vända skutan och idag är det ett underhållande och ursnyggt actionspel. Och än är det mycket på gång. Nu har en så kallad vägkarta presenterats där vi får se vad som händer med spelet under hösten.

Nästa månad är särskilt späckad, inte minst med banan Felucia. Två nya spellägen är också på väg, varav den enda är co-op PvE där trupper bestående av upp till fyra personer ska ta sig an utmaningar för antingen Galactic Republic eller Separatist Alliance. Det andra spelläget heter Instant Action och är en slags singleplayer-variant av Capital Supremacy.

I december kan vi se fram emot innehåll baserat på filmen The Rise of Skywalker. Här är de mer hemlighetsfulla om vad som är på gång, rimligen av spoiler-skäl, så vi får helt enkelt snällt vänta på besked. Spana in infografen nedan för fler detaljer.

Hur tycker du Dice har hanterat Star Wars Battlefront II sedan premiären?

Star Wars Battlefront II
HQ

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...



Loading next content