Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle

Här är Aston Martin DB12

"Världens första Super Tourer".

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Aston Martin lovade nyligen en ny DB-bil och noterade också att det skulle vara ett fordon som inte skulle passa in i GT-kategorin (grand tourer) eftersom "Grand inte räcker". Tja, den brittiska biltillverkaren har nu lyft gardinen på denna nya DB och avslöjat att det kommer att bli "världens första Super Tourer".

Känd som Aston Martin DB12, ser den här bilen ut att ringa in en ny era för tillverkaren som "den första av nästa generations sportbilar". Den kommer att drivas av en 4,0-liters V8-dubbelturbomotor som gör att bilen kan klocka en toppfart på 202 mph, samtidigt som den gör 0-60 mph på 3,5 sekunder.

Med en exteriör som kan anpassas via Aston Martins Q-plattform och en interiör som har Bowers &; Wilkins-högtalare, Alcantara och Bridge of Weir tyger och läder, allt ovanpå en uppgraderad infotainmentsvit som stöder Apple CarPlay och Android Auto , DB12 är ett slående fordon minst sagt.

Du kan läsa mer om bilens detaljer och specifikationer i pressmeddelandet här, med DB12 som kommer att göra sina första leveranser under Q3 2023.

Detta är en annons:
Här är Aston Martin DB12
Aston Martin


Loading next content