Svenska
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Här är den officiella Lies of P-lanseringstrailern

Sedan igår kan du ladda hem det efterlängtade äventyrsspelet, vilket absolut inte bör missas av Soulslike-fansen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har inte varit någon brist på omtolkningar av den klassiska sagan Pinocchio under senare tid. Förra året lanserade Disney en spelfilm baserad på sin klassiska animerade rulle, och Netflix överraskade oss med Guillermo del Toros briljanta stop-motion-film Pinocchio.

Och från och med igår kan vi nu njuta av en annan annorlunda tolkning av Carlo Collodis berömda novell, då Round 8 Studio släppt sitt Lies of P. Detta är ett Soulslike-äventyr som fått en hel del beröm från media, och om du vill få en bättre titt på det bör du kolla in den officiella lanseringstrailern nedan.

Lies of P finns ute nu till PC, Playstation och Xbox. Det ingår också med Game Pass, så se till att ladda ner och testa.

HQ
Lies of P

Relaterade texter

Lies of PScore

Lies of P

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR EU

En makaber tolkning av Pinocchio med en hel del inbakat Bloodborne-DNA är vad som erbjuds när Lies of P äntligen är redo för release...

0
Det är DLC på väg till Lies of P

Det är DLC på väg till Lies of P

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det lätt Bloodborne-liknande Lies of P lanserades förra månaden och gav ett gediget första intryck, med betyget 7/10 i vår recension. Men trots att lanseringen bara var...Loading next content