Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Här är fästet för Call of Duty Leagues tredje major 2023

Turneringen kommer att hållas i Texas i helgen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Call of Duty League har gått igenom sin säsong 2023 med ljushastighet. Från och med december 2022 vill den främsta e-sportligan redan avsluta sin tredje av fem Majors i helgen, och vi har bara börjat mars i år. Men oavsett hur snabbt säsongen går har vi en Major att se fram emot i helgen, och för detta ändamål har CDL släppt fästet för just den turneringen.

Set kommer att vara värd för OpTic Texas och hållas på Esports Stadium Arlington mellan 9-12 mars, konsolen för evenemanget, som inkluderar de första matcherna för Winners Bracket-lagen, och till och med har placeringar för Losers Brackets-listorna, finns nedan.

Call of Duty: Modern Warfare II

När det gäller var du fångar Call of Duty League's tredje Major 2023 kommer turneringen att kunna ses på Twitch, med det första spelet mellan New York Subliners och Toronto Ultra som är inställt på 18:30 GMT / 19:30 CET torsdagen den 9 mars .

Relaterade texterLoading next content