Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Här är förhandsbokningsbonusarna för Marvel's Spider-Man 2

Du kan få totalt tolv extra dräkter om du väljer att förhandsboka Digital Deluxe-utgåvan av det efterlängtade superhjälteäventyret...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lanseringsdatumet för Marvel's Spider-Man 2 avslöjades under veckan, och i samband med detta gav Insomniac oss även en titt på de bonusar vi får om vi förhandsbokar äventyret.

Om du förhandsbokar standardutgåvan får du två extra dräkter: Archknight-dräkten till Peter och Shadow-Spider-dräkten till Miles. De är ganska lika i designen, med huvor som påminner oss lite om Assassin's Creed. Dessutom kommer de med tre färgvarianter vardera för att förändra hur du ser ut.

Om du är villig att spendera lite extra pengar kan du få ytterligare tio dräkter med en bokning av Digital Deluxe Edition. Dessa kostymer kan ses i bilden nedan, och många av dem ser så fräna ut att det känns lite synd att de endast att få tag på genom att boka spelet (vilket gör att du köper spelet utan att veta om det håller måttet eller ej).

Vad tycker du om konceptet med bonusar för förhandsbokningar?

Marvel's Spider-Man 2
Marvel's Spider-Man 2

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...



Loading next content