Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Här är resultaten från den första dagen av Overwatch League-slutspelet 2022

Och nu är nästa omgång matcher inlåsta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den första dagen av Overwatch League-slutspelet 2022 har avslutats, och med det har vi ett gäng resultat att prata om. Den första omgången bestod av en rad lag som, även om de var tillräckligt framgångsrika för att ta sig till slutspel, inte hade poängen för att landa en första omgång hejdå. Dessa lag tävlade om en chans att ta sig an en av de högt ansedda laguppställningarna som förtjänade det privilegiet.

När det gäller vad resultatet av gårdagens matcher var, först och främst besegrade London Spitfire Philadelphia Fusion med 3-0. Sedan slog Hangzhou Spark Shanghai Dragons med 3-0, innan Florida Mayhem säkrade en 3-0-seger över Atlanta Reign, där dagen avslutades med ännu en 3-0-seger, där Houston Outlaws besegrade Toronto Defiant.

Även om vi inte vet vem förlorarna i dessa spel kommer att spela härnäst, tills nästa omgång av spel avslutas, vet vi hur nästa omgång matcher kommer att se ut.


  • Hangzhou Spark vs. Dallas Fuel klockan 21:30 GMT / 22:30 CET

  • Florida Mayhem vs. Seoul Dynasty klockan 23:00 GMT / 00:00 CET (1 november)

  • Houston Outlaws vs. San Francisco Chock klockan 00:30 GMT / 1:30 CET

  • London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators kl 2:00 GMT / 3:00 CET

Var noga med att fånga åtgärden här.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content