Svenska
Gamereactor
nyheter

Här hittar du hela schemat inför WitcherCon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nästa vecka är det som bekant dags för WitcherCon. Det kommer att vara en digital tillställning där alla Witcher-fans kan njuta av nyheter som kretsar kring The Witcher i alla former. Bland annat vankas framträdanden av skådespelare och produktionsmedlemmar från Netflix-serien samt även CD Projekt Red-folk. Evenemanget startar den 9 juli och avslutas dagen efter, och vad som kommer visas i streamarna har nu avslöjats.

I stream ett, den 9 juli, kan vi exempelvis se fram emot en panel med skådespelarna och filmteamet från TV-serien, ett inslag om Gwent och även några speciella segment om hur olika delar av universumet har väckts till liv i olika skildringar av The Witcher (såsom Kaer Morhen, hemvistet för Wolf School och självaste White Wolf). Streamen avslutas med ett framträdande av Henry Cavill, där han kommer att vara värd för en panel kallad "Tales from the White Wolf: A Spotlight Conversation with Henry Cavill". Här utlovas "ett djupgående samtal om fantasy, ödet och det bredare Witcher-universumet", och det utlovas också "en överraskning eller två", så håll ett öga på denna.

Stream två kommer att innehålla mycket av samma sak som den första, men CD Projekt Red ska här delta för att prata om det utvidgade Witcher-universumet, inklusive detaljer om de kommande serietidningarna och brädspelet som är inspirerat av serien.

Du kan se allt på antingen Twitch eller Youtube när det börjar klockan 19:00 den 9 juli medan sändning två drar igång klockan 03:00 den 10 juli. Det kompletta schemat hittar du här, där det i detalj förklaras vad som kommer att hända i varje segment av varje stream.

Här hittar du hela schemat inför WitcherCon


Loading next content