Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Qpad XT-R

Svensk lyxmatta med något lägre friktion än en traditionell plastmatta. Snygg design och ett högt pris tilltalar prestigejägaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

XT-R levereras i en riktigt snygg plåtask och hela framtoningen känns lyxig. Man får självklart med en uppsättning nya tassar till musen. Qpads erfarenheter inom cybersportvärlden går inte att ta miste på och med sina nya produkter kan alla, som är beredda att betala lite extra, hitta en matta som passar just den egna smaken.

HQ

Svenska Qpads nya musmattor har en riktigt bra och ergonomiskt form. Den är böjd, precis efter det rörelsemönster man oftast har när man spelar. XT-R är 4 millimieter tjock och det är rätt tjockt i musmattevärlden. En smaksak och jag har personligen inget emot den.

Ytan är något ruggad, men inte så mycket som de traditionella hårda plastmattorna. Den är inte heller lika slät som en textilmatta och kräver därför nya och fräscha mustassar för att inte upplevas sträv. Som alla ruggade mattor låter den en del när man för musen över den, men återigen inte lika mycket som traditionella plastmattor.

Qpads XT-R är en bra musmatta i det övre skiktet. Den kostar en hel del och visst, mycket av det du köper är yta och image. Då musmattan ofta är det enda som man kan utsmycka sitt skrivbord med när det handlar om speltillbehör så känns det helt relevant när nu XT-R ändå har ett riktigt bra utseende.

Qpad XT-R
Detta är en annons:
Qpad XT-RQpad XT-RQpad XT-RQpad XT-R
08 Gamereactor Sverige
8 / 10
+
Stabil, ergonomisk form
-
Dyr
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

6
Qpad XT-R

Qpad XT-R

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Martin Forsslund

Svensk lyxmatta med något lägre friktion än en traditionell plastmatta. Snygg design och ett högt pris tilltalar prestigejägaren



Loading next content