Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   hårdvarurecensioner

   Soundcore Sport X10 (Workout Earbuds)

   Kinesiska Ankers ljudmärke Soundcore fortsätter att imponera...

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i

   Mina öron är lika stora som min gamla vattenskalle. XL, inga problem alls att pula in vilka in-ear-lurar som helst och de flesta av dem passar väldigt väl i mina hörselgångar ur kartong. Men trots detta så hamnar jag ju rätt ofta i en sits där lurarna pluppar ut ur öronen ändå och de gångerna sker till 100% på gymmet, då jag grimaserar och pressar ihop ansiktet likt en gammal sorglig mink i samma veva som jag lyfter något tungt. Då trillar de flesta snäckor ur, någon gång per gympass sådär och vid de tillfällen då jag hinner fräsa upp ett finger och trycka tillbaka dem i hörselgången, stänger jag då naturligtvis antingen av musiken eftersom jag trycker på själva touch-ytan på hörluren i fråga, eller aktiverar ringfunktionen eller transparensläget.

   Soundcore Sport X10 Workout Earbuds
   8 timmars batteritids per laddning plus 32 timmar i etuiet... Klassbäst.

   Just därför blev jag kanske lite för exalterad när nysläppta Soundcore Sport X10 anlände hit till Gamereactor. Dels för att jag varit genuint imponerad, rakt igenom, av allting som Soundcore (Anker) skickat hit för test men mest för att se där mjuka gummikorvarna förhoppningsvis ska råda bort på mitt irriterande lyxproblem. Och ja, det har de gjort. Mycket effektivt dessutom. Dels är passformen och designen på själva snäckan strålande men sen kommer den böjbara gummislangen in i bilden och på det sätt som den utformats, blir det till en produkt som gör exakt, precis vad den utlovar. Den sitter fast. Soundcore Sport X10 sitter fast i öronen och inte ens om Dave Mustaine anno 1992 skulle headbanga konstant, allt som gick, i 92 minuter - Skulle det finnas någon slags risk för att dessa lurar någonsin skulle trilla ur öronen.

   Ljudet då? Med tanke på att Soundcore Sport X10 kostar 899 kronor handlar det såklart inte om någon direkt B&W P17-dödare men de låter bra, ändå. Jag tycker att ljudbilden påminner en hel del om Supra: Sound by Sweden Nero-X med värme och fyllighet i mellanregistret, massor av rapp bas och en gemytlig diskant med god kontroll. Jag upplever X10-diskanten som en smula vass ur kartong men det går att EQ:a bort, lyckligtvis. Soundcores app är fin som snus den och inställningsmöjligheterna gör detta till ett klockrent paket för den träningstokige.

   Soundcore Sport X10 Workout Earbuds
   Designen med de böjbara gummikorvarna är superb. De sitter som gjutna i öronen, även om du råkar headbanga sönder ett normalstort vitrinskåp.
   Detta är en annons:

   Batteritiden är bra den också. Jag har fått ut exakt de åtta timmarna per laddning som Anker utlovar samt 30 timmars batteri i själva laddningasken, vilket är jämförbart med klassledande, betydligt dyrare modeller. Parningen var supersimpel (du håller in en Bluetooth-knapp på baksidan i tre sekunder och Voila - Champagne!) och etuiet i sig är kvalitativt och magneterna som suger ned snäckorna när man stoppar tillbaka dem - mer än tillräckligt starka. I slutändan finns det ju en absolut uppsjö av in-ears optimerade för träning och motion men det finns inte särskilt många true wireless med så pass klockren passform/design som Soundcore Sport X10 som dessutom låter så bra som dessa gör. Det finns inte att förglömmas dessutom aktiv brusreducering i dessa som med enkelhet presterar på samma nivå som mer än dubbelt så dyra modeller från konkurrerande tillverkare. Bra jobbar, Anker!

   08 Gamereactor Sverige
   8 / 10
   +
   Klockren design, bra materialval, strålande ljudkvalitet, grymt fin batteritid, smidig gratisapp, riktigt bra brusreducering, vattentäta
   -
   Diskanten är lite vass ur kartong, touch-funktionaliteten kunde vara bättre
   overall score
   Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

   Relaterade texter   Loading next content