Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Bose Quiet Comfort 20i

Bose stoppar in sitt överlägsna noise cancellation-system i en freestyle-lur och Petter Hegevall är rysligt imponerad...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Ja, de är vettlöst dyra. Bose Quiet Comfort 20i är de överlägset dyraste snäckorna vi på Gamereactor någonsin betygsatt. Men de är också de bästa. För det är inte bara den fullständigt överlägsna "noise cancellation"-tekniken från Bose som briljerar i Bose Quiet Comfort 20i. De erbjuder även en ljudkaraktär och en kvalitet som är oöverträffad när man pratar snäckor kopplade till en helt vanlig Iphone.

HQ

Det kommer såklart att finnas gott om ljudonanister och initierade purister som i vanlig ordning hävdar att Bose:s ljudkaraktär saknar mellanregister, innehåller för mycket bas oc en lite för varm klang. Som gammal trumslagare är jag av helt motsatt åsikt. Här finns gott om balans, dynamik, botten, högfrekvensrespons och så pass snärtiga små element att ljudet upplevs som snortight - oavsett musiktyp.

Bose Quiet Comfort 20i levereras med ett batteri som måste laddas var tionde timme (ungefär) via micro-USB. Detta eftersom snäckorna utrustats med den mest avancerade typen av noise cancellation som finns på marknaden idag. Jag var något skeptisk innan jag testade snäckorna då det kändes orimligt att de skulle kunna mäta sig med de fullstora, alltid lika imponerande Quiet Comfort 15. Döm av min förvåning när jag under mitt flyg till Amsterdam för första gången testade noise cancellation-funktionen och inom loppet av minuter kunde konstatera att dessa stänger ute störande ljud bättre än Quiet Comfort 15.

Bose Quiet Comfort 20i

I och med att man fasvänder bort allt ljud runt omkring en hörs naturligtvis nyanserna i musiken man lyssnar på bättre, något som resulterar i en ljudupplevelse som inga andra freestyle-hörlurar kan konkurrera med just nu, enligt mig. Klangen, karaktären, designen och hur snäckorna passar öronen är i min värld så gott som perfekt. Den enda minuspunkten jag kan tänka mig är priset. För hur man än vänder och vrider på det är Bose Quiet Comfort 20i ruskigt dyra.

Detta är en annons:
09 Gamereactor Sverige
9 / 10
+
Hutlöst bra ljudkvalitet med en otrolig klang, klockren brusreducering, grym passform, läcker design
-
Dyra
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

2
Bose Quiet Comfort 20i

Bose Quiet Comfort 20i

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Bose stoppar in sitt överlägsna noise cancellation-system i en freestyle-lur och Petter Hegevall är rysligt imponerad...



Loading next content