Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

MSI Nightblade Mi3


Här kommer MSI:s minidator med spelprestanda.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

MSI Night Blade MI3 är extremt liten. Det ser ut som mest av allt en vanlig PC som har fått ett skott med krymp-gun från filmen Despicable Me. Den mycket liten låda är utformat så att det liknar en vanlig PC fullt - och det är också - det är bara riktigt, riktigt små. Bredden är 12,8 cm, djup 34,2 cm och höjd 26,8.

MSI gör flera ITX liknande maskiner, men bara MI3 från Night Blade-serien är i grunden "bara" en riktig dator som har krympt dramatiskt. Veta Night Blade-serien, och i synnerhet de senaste MI2 variant, då du kommer omedelbart att känna sig hemma, eftersom det verkar vara primärt uppgraderade inälvor. Det finns ett bärhandtag i botten är solid konstruktion. On / off-knapp som sitter på sidan och är inte särskilt stor, vilket är något man måste vänja sig vid.

Den provade konfigurationen innehåller en GTX1060 grafikkort - det stora med 6 GB RAM, en i5-7400 Intel CPU, 16 GB DDR4 RAM, en 128 GB M.2 SSD och en 1 TB SATA hårddisk, DVD-enhet, Bluetooth, Dual Band wifi (tack för det) och kör Windows 10. det hela kostar 8995, - men finns också i billigare versioner med 8 GB RAM och en 3 GB GTX1060, och kommer med en spelkod, i detta fall för att For Honor. Den väger 6,4 kg, och det är ganska lätt.

Det finns utrymme för expansion - men de flesta har nog gissat, det finns inte så mycket utrymme för att göra gott, och när strömförsörjningen är endast 350 watt är också elektriska gränser, även om det i teorin kan nog hitta en större PSU kostym - men det är knappast segmentet här. För nybörjare, som själva vill uppgradera RAM eller SSD, rekommenderas att titta mycket Youtube-videor och guider genom den första, eller samarbeta med en vän som vet hur man med hjälp av en Torx-skruvmejsel.

Kylsystemet är MSIs Silent Storm innebär uppenbarligen att GPU och CPU försök till drivs med separat kylning, praktiskt taget betyder det att grafikkortet fläktarna sitter hela vägen till skåpet perforerade sida, och sålunda teoretiskt inte skicka varmluft in i resten av skåpet, men det kommer nu hända ändå. Det fungerar förvånansvärt bra, och under testet idlede dator med cirka 12 dB, och bara genom att fuska fan kunde få maximal SPL framåt, 33dB kom dock temperaturen inte över 25 grader och fläkten på grafikkortet var nästan tyst under normal 1080p uppgörelse men kommer snabbt runt 22 dB. Den mekaniska SATA-hårddisk kan höras när datorn körs strax under normal användning, men det är fortfarande mycket imponerande att en sådan liten dator inte högre.

Detta är en annons:

Ljudet levereras med Nahimic två program, och som vanligt från MSI en särskild stereoutgång med sin egen förstärkare chip bakom. Allt styrs som alltid av MSI: s egen Gaming Center app - och som vanligt du inte har installerat MSI Afterburner, en av branschens enklaste (och gratis) fläktstyrprogram för grafikkort. Internettrafiken är säkrad med WTfast licens, men bara två månader, och i synnerhet särskild programvara att prioritera nätverkstrafik för spel.

Chassit basen är förstärkt med stål, och det har också valt att förbättra SATA anslutningar med metall, med skydd mot elektriska störningar i åtanke. Små men riktigt fina insatser. Baksidan har två USB 2.0-portar och fyra 3,1 Typ A dito. Det finns HDMI och Displayport, fem ljudkanaler, inkl. En särskild stereoutgång, en SPDIF (optisk), Lan och PS / 2-port, varvid nämnda sista sammanträde med de två USB 2.0-portar.

Prestandan får mer än godkänt och ljudet från den mekaniska hårddisken är lite svårt att göra något, jag löste det genom att placera den på ett mjukt underlag lite längre bort (det har varit 5 cm från mig under större delen av testperioden ). Tillbaka är oändliga diskussionen om priset för en sådan pre-build / Fullständig systemprodukt . Jämfört med vad är tillgänglig från div. återförsäljare även sätta ihop priset är mer än rättvist när vi talar mini / ITX kategori, så för en gångs skull ett system där priset är inte orimliga.

Betyget hamna på en nia. Strömförsörjning borde ha varit en 500 watt:are och uppgraderingsmöjligheterna är väldigt begränsade men annars är detta ett kanonköp.

Detta är en annons:
MSI Nightblade Mi3

MSI Nightblade Mi3

09 Gamereactor Sverige
9 / 10
+
Väldigt trevlig design, grym prestanda, bra grafikkort
-
Något svagt strömpaket
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texterLoading next content