Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Creative Inspire T3100

Billiga högtalare i svart plast. Kan det vara något som lyfter taket i spelgrottan?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Är du ute efter ett par riktigt billiga högtalare till din dator, men ändå vill ha någon form av baskänsla och dunk-dunk? Då är alternativen lyckligtvis rätt många och floran av högtalarpaket i de lägre prisregionerna är översvallande. Vi har den här gången tittat vidare på Creatives Inspire T3100.

HQ

Två svarta stereohögtalare och en subwoofer. Det är paketet. På den högra högtalaren sitter en volymratt som också fungerar som på- och avknapp. Stereohögtalarna består av ett element för mellanregistret och en diskant. Det finns också en högst irriterande och mycket starkt lysande mod-blå lampa som lyser när högtalarna är igång. Jag sitter med dem här vid min dator just nu och den där rackarns lysdioden får mig hela tiden att vilja slå av systemet. Det är inte bra. Får det mig att bli irriterad så händer det säker någon annan också. Dyrare, men mer spelinriktade system som också stoppat i trendigt blå lampor brukar också ha en funktion för att slå av dem. I en riktigt spelgrotta måste det kunna bli mörkt som i djungelnatten.

Ljudet är skapligt på lägre volymer, men så snart man drar på så visar de här små gullungarna att de bara kostar en knapp femhundring. Diskanten blir obehagligt vass och ljudet spricker allt för lätt. I Subwoofern sitter även förstärkaren, vilket gör att högtalarna är lätta och smäckra. Själva subwoofern spelar inte riktigt för fullt och den är i det vekaste laget, men den går ändå inte över sina befogenheter och är mer anpassad till förstärkaren än stereohögtalarna som är allt för klent tilltagna.

Är du ute efter ett billigt högtalarset och samtidigt inte har krav på att spela högt så grannarna vaknar, då kan det här vara ett alternativ. Man ska kanske inte kräva mer i den här prisklassen, eller jo, det borde man nog ändå. Hur som helst är Inspire T3100 ett billigt högtalarpaket och som så många andra gånger får man vad man betalar för.

Creative Inspire T3100
Detta är en annons:
06 Gamereactor Sverige
6 / 10
+
Billiga, tar liten plats
-
Ingen fjärrkontroll, skralt ljud
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content