Svenska
Gamereactor
nyheter
Harley Quinn

Harley Quinn: Säsong 5 tycks ha premiär relativt snart

I en intervju säger en av seriens medskapare att den har premiär under året, men att han tror det sker redan inom några månader..

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I dessa streaming-tider är det tyvärr vanligt att tittarsiffrorna sjunker något efter en säsong eller två av en serie, varpå showen omedelbart läggs ner för att satsa på något nytt. Det gör att serier med många säsonger blir alltmer ovanligt.

TV-serien Harley Quinn tycks dock inte ha några problem med den saken, och efter fyra hyllade (och vansinniga) säsonger är det snart dags för en femte. Vi vet dock inte när den har premiär, men det tycks trevligt nog inte vara alltför långt kvar.

Den 18 juli är det nämligen premiär för spinoffen Kite Man: Hell Yeah, och efter det kan vi sedan se fram emot Harley Quinn: Säsong 5 inom de närmsta månaderna. Såhär säger seriens medskapare Dean Lorey i en The Direct-intervju:

"I know it's before the end of the year. I don't remember the exact date yet. But I think it's in the next few months. I know that."

Harley Quinn är vuxentecknat med en hel del våld, sex och andra galenskaper, och serien har även en imponerande rollista med Kaley Cuoco som Harley själv, och hon far sedan saällskap av bland annat Alan Tudyk, Jason Alexander, Giancarlo Esposito, Michael Ironside, Wayne Knight och till och med James Gunn (som spelar sig själv).

Harley Quinn
Harley Quinn-serien hittar du på Max (före detta HBO).

Relaterade texterLoading next content