Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Avatar: The Way of Water

Hela Avatar 3, och delar av fyran har redan spelats in

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Man skall smida medan järnet är varmt, som det gamla ordspråket lyder och James Cameron vilar sannerligen inte på hanen. Det var visserligen redan planerat redan från början, att det skulle bli fler filmer i franchisen men enligt tidiga rapporter hängde en del av det på att uppföljaren till tidernas mest inkomstbringande film faktiskt också levererade enligt plan. Det lät som en riskfylld plan, 20 miljarder för att gå runt och Cameron själv vittnade också om en viss nervositet innan premiär men det visade sig att man inte behövde oroa sig för det där. Det blev en monumental succé för Avatar: The Way of Water, som i skrivande stund har dragit in en bra bit över 20 miljarder svenska kronor i intäkter.

På ett pressevent inför den digitala releasen av Avatar: The Way of Water, den 28:e mars så höll producenten Jon Landau ett Q&A-event och avslöjade då att hela Avatar 3 och även den första delen av Avatar 4 redan har filmats, detta skedde alltså under tiden man gjorde Avatar: The Way of Water. Han förklarade också varför de valde att filma allting samtidigt.

"We were not just filming Avatar 2, we were actually filming and capturing for 2, 3 and the first act of movie 4. Truth be told, there's a time cut after the end of the first act of Avatar 4, and we needed to get all the kids before they got older."

Mellan Avatar och Avatar: The Way of Water så var det som bekant ett rejält hopp i tiden, så kommer det dock inte att bli i Avatar 3. Man måste alltså ha i åtanke att barnen skall vara i ungefär samma ålder genom berättelsen och Metkayina kommer fortsatt ha en stor roll i storyn. I övrigt är det få detaljer som är offentliggjorda. Det närmsta vi kommer gällande ett avslöjande är väl att Cameron har hintat om en ny typ av Na'vi, som kommer att visa upp en mörkare sida än vad vi har fått se i de två tidigare filmerna.

Om inga förseningar sker så kommer Avatar 3 att ha biopremiär 20:e december 2024.

Avatar: The Way of Water

Relaterade texterLoading next content