Svenska
Gamereactor
nyheter
Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade: Senua's Sacrifice får ray tracing till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hellblade: Senua's Sacrifice var ett riktigt snyggt spel som det redan var, men det kan såklart alltid bli bättre. Nu har dess mörkt ondskefulla, men samtidigt vackra värld fräschats till ytterligare tack vare en ny patch som lägger till grafiska förbättringar.

Utvecklaren Ninja Theory berättar på Steam att uppdateringen integrerar uppgraderingarna som gjordes till Xbox Series X-versionen i augusti. Det inkluderar bland annat uppdaterade texturer och partikeleffekter, samt att spelet nu stödjer uppskalningssystemen NVIDIA DLSS och AMD FSR.

Det mest anmärkningsvärda tillägget är dock i form av tre Ray Tracing-alternativ (Låg, Medium och Hög), varav den högsta till och med lägger till skuggeffekter med förbättrad ljusåtergivning. Som en extra bonus finns det nu också stöd för att ändra knappar på handkontroll och tangentbord samt tre olika typer av justeringar för färgblinda.

Hellblade: Senua's Sacrifice

Relaterade texter

Hellblade: Senua's SacrificeScore

Hellblade: Senua's Sacrifice

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Nordisk mytologi blandat med mental ohälsa i en nedåtgående spiral satt i en diffus verklighet. Det låter som en vanlig arbetsdag för Kim...Loading next content