Svenska
Gamereactor
nyheter
Civilization VI

Hemliga sällskap med mera på väg till Civilization VI

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Civilization VI kommer nästa månad byggas ut på nytt igen, och det redan omfattande spelet får då något Firaxis kallar Ethiopia Pack släpps till New Frontier Pass. Det inkluderar såklart civilisationen Etiopien, men det är faktiskt även mycket annat på väg.

Bland annat kan vi se fram emot nya diplomatiska verktyg för spelare som föredrar att använda hjärnan istället för nävarna. Det handlar om ett diplomatkvarter som är så mäktigt att du bara får ha en sådan per civilisation. Dessutom kommer Societies med hemliga sällskap. Alla har sina egna unika fördelar och om du hör till de som tror att Illuminati styr världen så får du nu alltså vatten på din kvarn.

Presenterade sällskap är Owls of Minerva (fokus på spioneri och guld), Hermetic Order (forskning och upptäckter), Voidsingers (tycks vara Lovecraft-inspirerade kultister) samt Sanguine Pack (vampyrer som belönar aggressiva spelare). Spelar du själv Civilization VI fortfarande?

Civilization VI

Relaterade texter

7
Civilization VIScore

Civilization VI

RECENSION. Skrivet av Kristian Kask

Kristian har styrt sin civilisation genom århundradena i Firaxis senaste strategipärla för att ta reda på om det håller måttet...Loading next content