Svenska
Gamereactor
nyheter

Henry Cavill utesluter inte att spela James Bond

Enligt en ny intervju tycks den omtyckte britten rent av vara lite intresserad av att få den ikoniska rollen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det finns två namn som ofta kastas runt bland James Bond-fans i diskussioner om vem som ska spela nästa iteration av karaktären. En är Idris Elba och den andra är Henry Cavill. Medan den förstnämnda definitivt förklarat sig vara ointresserad har den sistnämnda skådespelaren varit mer otydlig.

Och i en ny intervju hos The Rich Eisen Show avslöjar Cavill att han inte stänger dörren, och verkar till och med antyda att han är intresserad av att få en licens att döda. När han tillfrågas om det säger han:

"I have no idea. All I've got to go off is the rumors. The same information you have. Maybe I'm too old now, maybe I'm not. It's up to Barbara Broccoli and Mike Wilson and we'll see what their plans are."

Cavills nästa film är The Ministry of Ungentlemanly Warfare, där han spelar Gus March-Phillipps. Han var den person som startade föregångaren till Special Air Service (SAS) och uppfattas allmänt som en av de viktigaste inspirationerna för karaktären James Bond. När Rich Eisen påpekade att Cavill "spelar killen som Bond är baserad på", svarade han:

"Yeah, it seems like a good first step right?"

Henry Cavill är för närvarande 40 år gammal, vilket är yngre än vad Roger Moore, Timothy Dalton och Pierce Brosnan var i sina respektive första Bond-filmer. Det rapporterades nyligen att Aaron Taylor Johnson kommer bli nästa 007, men hittills har detta inte bekräftats officiellt.

Vad tycker du, skulle Cavill vara rätt val för James Bond?

Henry Cavill utesluter inte att spela James Bond
Nästa James Bond? Cavill tycks iallafall hoppas på det. // Netflix


Loading next content