Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Heroic lämnar konkurrenskraftiga PUBG: Battlegrounds

Omstruktureringen av ekosystemet är anledningen till det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E-sportorganisationen Heroic har meddelat att den lämnar den konkurrenskraftiga PUBG: Battlegrounds scenen. Som noterats i ett kort blogginlägg får vi veta att anledningen till beslutet beror på det omstrukturerade ekosystemet, vilket har gjort det ohållbart för Heroic att fortsätta verksamheten med spelet.

"Det är med tungt hjärta som vi meddelar att vi lämnar PUBG e-sport. Men efter noggrant övervägande och på grund av omstruktureringen i ekosystemet har vi fastställt att det inte längre är hållbart för organisationen att fortsätta konkurrera i PUBG.

Heroic tillade också att det tackar alla sina PUBG spelare och personal för deras engagemang genom åren, och att det är tacksamt för fansen som har stöttat dem i scenen.

PUBG: Battlegrounds

Relaterade texterLoading next content